Home Contact Shop Word abonnee

5x de leukste meiden films

#Fun
2 februari 2021

Ook zo gek op films kijken met vriendinnen? Deze vijf moet je in ieder geval gezien hebben.

To All The Boys I’ve Loved Before
Lara Jean Covey schrijft brieven aan alle jongens waar ze ooit van heeft gehouden. Deze brieven bewaart ze op haar kamer. Maar op een dag blijken ze verdwenen… En wat gebeurt er dan? Bekijk het zelf maar! Extra leuk: deze film heeft een vervolg en ook het derde deel is vanaf 12 februari te bekijken op Netflix.

The Kissing Booth
De 16-jarige Elle Evans is populair, maar heeft nog nooit gezoend. Tijdens carnaval komt ze terecht bij een attractie genaamd ‘the kissing booth’. Daar staat ze plotseling oog in oog met de jongen waar ze al super lang verliefd op is. Al gezien? Ga dan door met The Kissing Booth 2. Enne, het derde deel is onderweg…

Mean Girls
Heb je een oudere zus? Grote kans dat ze deze film kent! Cady verhuist van Afrika naar Amerika en hoort al snel bij het populairste groepje van de middelbare school. Maar dan wordt ze tot over haar oren verliefd op het vriendje van de leider van de groep. Je raadt het vast al: dat kan natuurlijk nooit goed gaan.

She’s The Man
Viola is niet happy als zij hoort dat haar meiden voetbalteam wordt opgeheven. Ze bedenkt een plan en doet zichzelf voor als haar tweelingbroer, die toch de stad uit is. Zonder dat iemand het door heeft neemt ze zijn plekje op school in. Maar dan wordt ze verliefd op zijn kamergenoot. En een ander meisje wordt weer verliefd op haar. Oepsie!

Sierra Burgess is a Loser
Sierra is een super slimme girl en zit op de middelbare school. Door een misverstand krijgt ze plotseling online contact met een super knappe jongen. Jammer genoeg durft Sierra niet met hem af te spreken. Ze bedenkt een plan en werkt samen met Veronica, het populairste meisje van de school. Zal Sierra haar doel bereiken?